Černý pepř z Kampotu Ručně sbíraný a tříděný černý pepř z Kambodži vzniká sušením jedinečného Kampotského pepře. Pro černý Kampotský pepř jsou pracně sbírány krásné plody sytě zelené barvy. A ihned se zpracovávají. Šikovné ruce kambodžských žen obírají jednu kuličku za druhou , třídí je a omývá. Následně se pepř až 3 dny suší na slunci , čímž zčerná a jeho bezkonkurenční chuť se vyladí k dokonalosti. Nezapomeňte ochutnat tento skvělý pepř i ve fermentované podobě! Kampotský pepř La Plantation Region Kampot pepři dává nezaměnitelný charakter. Je to právě unikátní „terroir“, který dělá z tohoto pepře světově proslulý vysoce kvalitní pepř. Nikde jinde na světě takový neroste. Proto má i tento náš černý pepř ochrannou známku původu certifikát PGI. Kvalitní mlýnek z jasanu 15cm Světlé dřevo jasanu má krásně viditelnou kresbu a letokruhy. 15cm mlýnek se skvěle hodí na stůl jako praktický mlýnek na dochucení pokrmů solí , pepřem, ale např. i chilli papričkami (v drcené podobě). Ručně soustružený z masivního českého dřeva, každý kus je originál! Dárkové sady koření v designové krabičce Designové krabičky dodají sadě dvou a nebo tří pepřů či koření šmrnc a kouzlo exotické Kambodži, odkud všechny naše voňavé poklady pocházejí. Je to skvělý dárek pro muže či ženu , milovníky gastronomie, grilování a vaření!.