Logo Logo
Dry-Ager Dry Ager DX 500® Premium S - lednice na suché zrání masa
Dry-Ager Dry Ager DX 500® Premium S - lednice na suché zrání masa
Krátky popis Kvalitní a levný produkt Dry-Ager Dry Ager DX 500® Premium S - lednice na suché zrání masa od výrobce Dry-Ager u nás najdete ve slevě od 101860 Kč.
Obvyklá cena
  • 101860
Výrobce/Značka
Dry-Ager
EAN 4251309903448
Hodnocení
(Celkem 27 hodnocení )
Naše firma je oficiálním prodejcem produktů Dry-Ager v ČR! DRY AGER®  je profesionální lednice (skříň)  na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů , pro komerční i domácí použití. DRY AGER®  je ideální nejen pro restaurace, ale i řezníky a vůbec všechny gurmány, kteří dokáží ocenit chuť kvalitního vyzrálého masa. Cílem německého výrobce bylo vyvinout a vyrobit profesionální lednici na suché zrání masa, která  není závislá na přívodu vody  a vypadá tak skvěle, jak funguje. Podařilo se mu to s výrobkem DRY AGER® -  100 % vyrobeným v Německu.  Exteriér má nadčasový,  moderní design  a interiér s moderními technologiemi. Řemeslo se zde setkává se špičkovými technologiemi, které jsou chráněny 5 patenty.   Izolační tónované skleněné dveře  chladničky s rámem z nerezové oceli chrání cenný obsah před škodlivým vlivem UV záření. Vlhkost může být díky integrovanému systému HumiControl® přesně řízena a nastavena po 0,1 % mezi 60 % a 90 %, a to i  bez přívodu vody. Spolu se systémem DX AirReg® to zaručuje  perfektní mikroklima ,  ideální proudění vzduchu a nepřetržitou sterilizaci  uvnitř DRY AGER® - i když vnější teplota kolísá. DX 500® je první celosvětová chladnička na suché zrání masa, která kombinuje  filtr s aktivním uhlím a aktivní UV-ventilační dezinfekční systém , který každou minutu  sterilizuje veškerý vzduch v lednici. Výsledkem je, že  bakterie nemají šanci. Nikdy nebylo tak snadné připravovat si vlastní vyzrálé hovězí a vepřové maso, sušenou šunku nebo salámy a klobásy. V lednici maso zraje ideálně s kostí při konstantní  vlhkosti kolem 85 % a teplotě 2 ° C. Přesný elektronický řídící systém DRY AGER® zajišťuje přesnou regulaci teploty, kterou lze nastavit přesně na 0,1 ° C.   Úbytek hmotnosti v DRY AGER® je překvapivě malý!  Hovězí maso (na kostech) ztrácí po 4 týdnech pouze cca. 7-8 % a po 6 týdnech pouze cca. 12 %. Vepřové maso ztrácí po 3 týdnech pouze cca. 9-10 % hmotnosti. DRY AGER® se neomezuje jen na suché zrání hovězího masa, ale může se také použít k výrobě lahůdek – sušené šunky a mnoha druhů kořeněných mas, sušení klobás a salámů, ale i ke skladování sýra. součástí Dry Ageru DX 500 je horní police na maso (DX0025) a spodní police na maso (DX0028), každá o nosnosti 20kg  jako volitelné příslušenství lze zakoupit nerezové rameno pro zavěšení masa na háky pro lepší regulaci vlhkosti a intenzivnější chuť masa doporučujeme  sadu 2 himalájských solných desek a nerezovou misku pro jejich umístění do Dry Ageru Specifikace dveře z nerez oceli vnější skříň saténově černá izolační sklo ve dveřích s UV filtrem vnitřní využitelný objem 132 l (až na 20 kg masa) teplotní rozsah od 0 °C do 25 °C elektronický regulátor vlhkosti od 60% do 90% bez nutnosti připojení vody optimální proudění vzduchu s filtrem s aktivním uhlím vnitřní LED osvětlení automatické odmrazování a odpařování optický i akustický alarm uzamykatelné dveře možnost zavěsit na zeď maximální zatížení - 2 hovězí hřbety o délce 50 cm nebo do 20 kg masa na policích Obsah balení horní police na maso (DX0025) spodní police na maso (DX0028) Video  Záruka 1 rok pro komerční použití (prodej na IČO) 2 roky pro domácí použití Soubory ke stažení Návod k obsluze Dry-Ager DX500PS  .
Šířka 60 cm
Hloubka 61 cm
Výška 90 cm
Vnitřní rozměr 71 x 50 x 43 cm (v x š x h)
Vnitřní využitelný objem 132 l
Značky Dry-Ager
Varianty produktu
Další produkty od výrobce Dry-Ager
Další produkty v kategorii Gastro vybavení