Logo Logo
Dry-Ager Dry Ager DX 1000® Premium - lednice na suché zrání masa
Dry-Ager Dry Ager DX 1000® Premium - lednice na suché zrání masa
Krátky popis Neodolatelný produkt Dry-Ager Dry Ager DX 1000® Premium - lednice na suché zrání masa od výrobce Dry-Ager u nás najdete levně od 126770 Kč.
Obvyklá cena
  • 126770
Výrobce/Značka
Dry-Ager
EAN 4251309903455
Hodnocení
(Celkem 30 hodnocení )
DRY AGER®  je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů , pro komerční i domácí použití. DRY AGER®  je ideální nejen pro restaurace, ale i řezníky a vůbec všechny gurmány, kteří dokáží ocenit chuť kvalitního vyzrálého masa. Cílem německého výrobce bylo vyvinout a vyrobit profesionální lednici na suché zrání masa, která není závislá na přívodu vody a vypadá tak skvěle, jak funguje. Podařilo se mu to s výrobkem DRY AGER® - 100 % vyrobeným v Německu. Exteriér má nadčasový, moderní design a interiér s moderními technologiemi. Řemeslo se zde setkává se špičkovými technologiemi, které jsou chráněny 5 patenty. Izolační tónované skleněné dveře chladničky s rámem z nerezové oceli chrání cenný obsah před škodlivým vlivem UV záření. Vlhkost může být díky integrovanému systému HumiControl® přesně řízena a nastavena po 0,1 % mezi 60 % a 90 %, a to i bez přívodu vody. Spolu se systémem DX AirReg® to zaručuje perfektní mikroklima , ideální proudění vzduchu a nepřetržitou sterilizaci uvnitř DRY AGER® - i když vnější teplota kolísá. DX 1000® je první celosvětová chladnička na suché zrání masa, která kombinuje filtr s aktivním uhlím a aktivní UV-ventilační dezinfekční systém , který každou minutu sterilizuje veškerý vzduch v lednici. Výsledkem je, že bakterie nemají šanci. Nikdy nebylo tak snadné připravovat si vlastní vyzrálé hovězí a vepřové maso, sušenou šunku nebo salámy a klobásy. V lednici maso zraje ideálně s kostí při konstantní vlhkosti kolem 85 % a teplotě 2 ° C. Přesný elektronický řídící systém DRY AGER® zajišťuje přesnou regulaci teploty, kterou lze nastavit přesně na 0,1 ° C. Úbytek hmotnosti v DRY AGER® je překvapivě malý! Hovězí maso (na kostech) ztrácí po 4 týdnech pouze cca. 7-8 % a po 6 týdnech pouze cca. 12 %. Vepřové maso ztrácí po 3 týdnech pouze cca. 9-10 % hmotnosti. DRY AGER® se neomezuje jen na suché zrání hovězího masa, ale může se také použít k výrobě lahůdek – sušené šunky a mnoha druhů kořeněných mas, sušení klobás a salámů, ale i ke skladování sýra. součástí Dry Ageru DX 1000 je 1 nerezové rameno (DX0010) pro zavěšení masa na háky jako volitelné příslušenství lze zakoupit police na maso s poloviční hloubkou (umožňují současné zavěšení hřbetů spolu s umístěním masa na policích) nebo police na maso přes celou hloubku lednice pro lepší regulaci vlhkosti a intenzivnější chuť masa doporučujeme  sadu 4 himalájských solných desek  a  nerezovou misku pro jejich umístění  do Dry Ageru Při objednání tohoto výrobku požadujeme zálohu ve výši 30% z ceny. Zálohová faktura vám bude zaslána e-mailem do 48 hodin od přijetí objednávky.   dveře z nerez oceli vnější skříň saténově černá izolační sklo ve dveřích s UV filtrem vnitřní využitelný objem 435 l (až na 100 kg masa) teplotní rozsah od 0 °C do 25 °C elektronický regulátor vlhkosti od 60% do 90% bez nutnosti připojení vody optimální proudění vzduchu s filtrem s aktivním uhlím vnitřní LED osvětlení automatické odmrazování a odpařování optický i akustický alarm uzamykatelné dveře možnost zavěsit na zeď maximální zatížení - 2-3 celé hovězí hřbety na 2 ramenech nebo 2 celé hřbety na 1 rameni a až 50 kg na pěti polovičních policích nebo až 100 kg na 5 policích Součást balení 1 nerezové rameno (DX0010) pro zavěšení masa na háky Video  Záruka 1 rok pro komerční použití (prodej na IČO) 2 roky pro domácí použití.
Šířka 70 cm
Hloubka 75 cm
Výška 165 cm
Vnitřní rozměr 138 x 54 x 56 cm (v x š x h)
Vnitřní využitelný objem 435 l
Značky Dry-Ager
Varianty produktu
Další produkty od výrobce Dry-Ager
Další produkty v kategorii Gastro vybavení