Logo Logo
Workman Publishing Steven Raichlen - The Brisket Chronicles
Workman Publishing Steven Raichlen - The Brisket Chronicles
Krátky popis Neodolatelný produkt Workman Publishing Steven Raichlen - The Brisket Chronicles od výrobce Workman Publishing u nás najdete po slevě od 699 Kč.
Obvyklá cena
  • 699
Výrobce/Značka
WORKMAN Publishing
EAN 9781523505487
Hodnocení
(Celkem 27 hodnocení )
Na počátku všeho je samotné kouzlo: pravé grilované texaské hrudí, tzn. 8 kg uzeného, tučného, bílkovinového opojení. A právě z tohoto odhalení prosté podstaty toho, proč je hovězí tak lahodné, vzniká spálený závěr. Corned beef. Ropa Vieja. Bollito Misto. Pho. a pak vám to pomalu dojde: Hrudí musí být tím nejchutnějším, nejuniverzálnějším a nejmilovanějším kusem masa na světě. Ve své knize The Brisket Chronicles se Steven Raichlen se svými čtenáři podělí o svých 50 nejlepších receptů na hrudí a zároveň jim krok za krokem ukáže spolehlivé triky, jak potraviny grilovat, udit, dusit, připravovat před tepelnou úpravou a jak je vařit. Kniha je o dalším, vyšším stupni jídla, které vám zvedne náladu: o Texaském hrudí, hrudí z Kansas City, jamajském hrudí Jerk, starém dobrém pastrami, perfektním velikonočním hrudí se sušeným ovocem a sladkým vínem, hrudí Ramen, ale i o burgerech. Navíc se v ní dočtete, co dělat se zbytky od vaření a naučíte se tak připravit nepřekonatelnou bramborovou placičku s masem, zeleninou a dalšími přísadami, pečené fazole s hrudím a grilované jednohubky s hrudím a slaninou. A pokud chcete dát své představivosti opravdu zabrat, vyzkoušejte popkorn s křupavým hrudím. Ano, slyšeli jste správně. Knihu obsahuje mnoho barevných fotografií; tipy a grilovací metody, které se hodí k jednotlivým druhům masa; informace o zacházení s hrudím, jeho přípravou a skladováním; a konečně recepty pro přílohy, včetně zelných salátů, zeleninových salátů a omáček. kniha je v anglickém jazyce.
Značky WORKMAN Publishing
Další produkty od výrobce WORKMAN Publishing
Další produkty v kategorii Knihy