Mořská sůl uzená na olšovém dřevě je 100%ně přírodní způsob, jak dodat pokrmům přirozenou chuť kouře bez nepříjemné pachuti, která je typická pro většinu tekutých dochucovadel s umělými příchutěmi a barvivy. Tato zcela přírodní mořská sůl OLŠE prochází pomalým 48-hodinovým uzením na pravém olšovém dřevě. Výsledkem je autentická, čistá vůně kouře. Tato sůl je vynikajícím a lahodným „kořením“ pro grilování a barbecue, krásně doplňuje i jiné druhy koření v polévkách a omáčkách. Nádherně se pojí s lososem, steaky a těstovinami, kterým dodá vůni plnou kouře. Bude se vám určitě hodit při příštím rodinném grilování nebo oslavě! Stejně tak vám pomůže v kuchyni vykouzlit nádech grilování a oživit vzpomínky na léto. Hrubá sůl (Coarse): Hrubá sůl OLŠE je ideální nejen do mlýnků na sůl.