Nízkoteplotní vaření ve vaší domácnosti jako profesionál je již možné - s LX20 Sous-Vide cirkulační hlavicí
Každý mluví o vaření nebo vakuovém vaření Pomocí vakuových sáčků se potraviny, jako je maso, ryby nebo zelenina, připravují za poměrně nízkých teplot ve vodní lázni Teplota vody je řízena pomocí Sous Vide cirkulační hlavice a měla by být co nejrovnoměrnější S kompaktními rozměry, vysoce účinnou technologií a moderním designem stanoví Lavide LX20 nové standardy v oblasti vaření Sous Vide
Obsluha je velmi snadná a činí výsledky sous-vide vaření v restarační kvalitě tou nejjednodušší věcí na světě pro každého Jednoduše umístěte hlavici do libovolné nádoby (Doporučujeme originální sous-vide varnou nádobu Lavide 12l s víkem a otvorem pro hlavici), zajistěte ji flexibilním klipem o stěnu nádoby a spusťte program Díky sofistikované technologii cirkulační hlavice sleduje teplotu vody s přesností +/- 0,1 ° C a zajišťuje tak perfektní výsledky vaření
Integrovaná oběhová vrtule LX20 zajišťuje konstantní teplotu v celé nádobě a zebezpečí tak rovnoměrnou tepelnou úpravu jídla Mnoho srovnatelných modelů ohřívá vodu pouze v blízkosti tyče, což má za následek různé teplotní zóny Výsledkem je, že se jídlo zahřívá na různé stupně Díky sofistikované technologii má Sous Vide Stick LX20 jasnou výhodu
MIMOCHODEM:
Zařízení Lavide Sous-Vide je udržitelný ★★★★★★ kvalitní produkt s vysoce nadprůměrnou životností Srovnání se tedy vyplatí před rozhodnutím o nákupu! Lava nabízí perfektní zákaznický servis i po zakoupení: V případě servisu bude zařízení zkontrolováno přímo v německém servisním středisku Lava
Záruka |
2 roky |
šířka |
5,5 cm |
výška |
31 cm |
vlastnost |
Přesnost měření teploty: +/- 0,1 °C |
Distribuce |
CZ |