Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3° C s těmtito sáčky můžete během 3 - 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé
Sáčky z tohoto materiálu (Tub 10) jsou vhodné nejen pro suché zrání hovězího masa, ale také pro sušenou šunku a fermentované produkty Díky tomuto speciálnímu materiálu, který je propustný pro "vodu" směrem ze sáčku ven, se koncentruje proces suchého zrání právě uvnitř sáčku V sáčku Lava A-Vac tak probíhá biochemický proces, který ve výsledku vede k chuti masa, která bude pravděpodobně nejlepší, jakou jste doposud ochutnali K odsátí vzduchu ze sáčku můžete použít jakoukoli výkonnou vakuovačku Při zrání masa je třeba dodržet teplotní rozmezí mezi 0 - 2 st Celsia a umístit sáček s masem ideálně na nějaký rošt, aby neležel přímo na polici Sáček je třeba pravidelně obracet, aby se vám do masa neobtiskla mřížka roštu a maso jednostranně nedeformovala Součástí každého balení je český návod k použití
Součást balení |
4 ks vel. L (na 5 - 8 kg) 300 x 600 mm |
Distribuce |
CZ |